SØYA

Gardsutsalg 

Gardutsalg

Bredt utvalg av gardsmatprodukter og håndverk

I våre hyggelige lokaler tilbyr vi deilig, gyllen honning fra egen gård, samt et bredt utvalg av spennende gårdsprodukter, som krydder, bærsirup, fårepølse  fra våre egne sauer, lefser, saft og syltetøy, flatbrød og mye mer.

Søya drakten blir og sydd her på Søya . Vi har også deilige brune egg fra Marits høner.

Pinnekjøtt og fenalår fra egne sauer.

Vi er stolte av å tilby vårt eget spælsaugarn i naturfarger, som er vasket med økologisk såpe og inneholder en mye lanolin Vi har også nydelige vevde golvtepper av ull fra Jernaldersauen og tilbyr egne mønsterpakker for strikkegarnet.

Kom og besøk vårt gardutsalg på Søya Gård og nyt de beste produktene fra gården vår!

Medlem av Hanen
Samarbeidspartner med Magma UNESCO Global Geopark og GeoFOOD
Finn oss på visitnorway.com
Jernaldersau

Godt utvalg i produkter fra Jernaldersau

Vi har et godt utvalg av produkter fra vår Jernaldersau, som pinnekjøtt, fenalår, lettsaltet lammelår, fårepølse og saueskinn, samt garn fra våre egne sauer som blir vasket og spunnet i Norge.

Fjellkaffe

Kaffe og te

Vi tilbyr også kaffe og te, og vi anbefaler sterkt vår egen blanding Fjellkaffe. Kjøp med deg en pose hvis den falle i smak!

Kunst

Glasskunst, trearbeid, keramikk og bildekunst, ullprodukt

I tillegg til matprodukter, tilbyr vi også vakker glasskunst, trearbeid og keramikk, samt spennende billedkunst fra kjente kunstnere i distriktet. Vårt eget garn med mønster. Vi har fått utvikla Gjesdal genser og kofte som du kan kjøpe ferdig eller strikke selv.  Vi har og Gjesdaltempen og Bjerkreimstempen med dialektord. Nyt Fjellkaffi fra egne Gjesdalkrus som du og kan kjøpe med deg.